dijous, 26 de desembre del 2013

COM PARLAR BÉ EN PÚBLIC I EL BON COMUNICADOR


DESCRIPCIÓ
A classe de COED (Comunicació Oral Escrita i Digital) vàrem haver de llegir el llibre anomenat Com parlar bé en públic de Joana Rubio i Francesc Puigpelat. Aquest llibre tracta tècniques, trucs i consells per a parlar bé en públic, des de la preparació inicial: documentar-se del tema a tractar, com elaborar un guió, com cridar l’atenció de l’audiència… fins a l’actitud que ha de prendre l’orador durant l’exposició: com controlar els nervis, quin to de veu i com gesticular.



AMPLIACIÓ
També vàrem haver d'escollir una persona que per a nosaltres fos un Bon comunicador, que sapigues transmetre, proper, que ens cridi l'atenció... El meu grup va escollir a Albert Espinosa, ja que sap com arribar als espectadors per mitjans audiovisuals, lectura, teatre... És un bon comunicador pels motius següents: Tracta temes propers a nosaltres, parla amb presició i claredat, utilitza un bon to de veu, una bona entonació, té molt sentit d’humor, parla amb molt de respecte, estima al seu públic ja que respon a tots els emails, twitters, etc.
                                                                                


REFLEXIÓ
Actualment se li dona molta importància a la manera de parlar en públic. A la classe de COED, vàrem realitzar una activitat per saber la nostra forma de parlar en públic. Aquesta activitat va consistir en recitar un poema en veu alta i gravar-nos, per tal de saber i modificar o corregir els nostres moviments, tics, gesticulació, to de veu... Penso que és un bon exercici per aprendre dels nostres errors per així millorar la nostra manera d'expressar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada